Η επιλογή του κατάλληλου χώρου για την εγκατάσταση του Διαγνωστικού εξοπλισμού σας είναι στη κορυφή του παγόβουνου. Μαζί σας η Radstar Medical Solutions θα φροντίσει, μέσα από τις ολοκληρωμένες συμβουλευτικές της υπηρεσίες, να σας βοηθήσει να βρείτε τον κατάλληλο χώρο για την εγκατάσταση των κορυφαίων συστημάτων της Ακτινοδιάγνωσης.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις (Turn Key),  με πάνω από 35 χρόνια τεχνογνωσίας, έτσι ώστε όλοι οι χώροι να είναι απόλυτα λειτουργικοί και με άψογη διακοσμητική εμφάνιση. Όλα τα συνεργεία μας, είναι απόλυτα εξειδικευμένα και πιστοποιημένα για το ιδανικό αποτέλεσμα στο λιγότερο χρόνο με το λιγότερο κόστος. Εξειδικευμένος Πολιτικός Μηχανικός της Radstar Medical Solutions θα φροντίσει για το σχεδιασμό όλων των χώρων, ηλεκτρολογικών, ψυκτικών, κλωβών Faraday, ακτινοπροστασίας, μαγνητικής θωράκισης και λειτουργικότητας.

Αφήστε στη Radstar Medical Solutions όλες τις εργασίες ολοκλήρωσης του Ακτινοδιαγνωστικού σας τμήματος και μειώστε στο ελάχιστο το κόστος και το χρόνο ολοκλήρωσης.

Η Radstar Medical Solutions σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, άμεσα, για τη σύνταξη του φακέλου αδειοδότησης ενώ παράλληλα μπορεί να φροντίσει με συνέπεια την ολοκλήρωση του έργου με δικά της συνεργεία.

Θέλετε να σας καλέσουμε;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα σας καλέσουμε εμείς για να κουβεντιάσουμε το ενδιαφέρον σας.

Ευχαριστούμε! Το αίτημα σας στάλθηκε.
Σφάλμα! Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα.